avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Firmele de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Firmele de recuperare

Buna ziua! Cam prin anul 2006 -2007 cand lucram la o firma mi-sa facut un descoperit de card (overdraft) in valoare de aproximativ 6000lei. In 2009 am plecat de la firma respectiva, iar banca a vrut sa inapoiez tot creditul odata, nu am avut iar ei nu au vrut sa negocieze. Intre timp au cesionat creditul catre kruk. Am fost sunat de cei sde la kruk sa rambursez datoria, numai ca datoria mea fta de banca sa dublat fiind acum de aproape 11000 lei. Ce pot face sa platesc doar datoria nu si dobanzile si comisioanele care au fost puse.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:17, 17 Ianuarie 2017
De regulă, se negociază și ceea ce solicită recuperatorul se va diminua destul de mult. Ar trebui verificată situația deoarece este posibil să fi intervenit prescripția. În plus, dacă veți încheia un acord de eșalonare a plății, trebuie să fie verificate clauzele acordului, deoarece sunt multe situațiile în care debitorii s-au trezit că au încălcat o clauză a acordului și au pierdut reducerea datoriei.
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2017
Adrian ALBU, Avocat
Singura modalitate legala este sa formulati contestatie la executarea propriu zisa, fie contestatie la titlu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent-notificare cesiune de creanta Axus Axus Buna ziua, am primit ieri(si am semnat de primire) o notificare din partea kruk, cum ca Groupama Asigurari a cesionat in favoarea INVESTCAPITAL Malta Ltd o ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare pufypufy pufypufy credit in 2007 in timpul casatoriei,rate platite pana in 2011 prin virament bancar card de salariu,in perioada 2011-2012 a intervenit divortul,in 2015 sunt ... (vezi toată discuția)
Executare silită alex2411 alex2411 Am primit o scrisoare de executare silită de la un birou de avocatură. Totul a început cu un credit de 33.000 de lei la BCR. Ratele nu s-au mai putut plăti ... (vezi toată discuția)