avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... contestatie la executare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

contestatie la executare

credit in 2007 in timpul casatoriei,rate platite pana in 2011 prin virament bancar card de salariu,in perioada 2011-2012 a intervenit divortul,in 2015 sunt executat silit poprire salariu,in 2018 sunt instintat ca prima firma a cesionat contractul altei firme de recuperare care doreste si executarea imobiliara.Avand pe rol contestatie la executare invocare prescriptia, ce clauze pot fii invocate in aceasta speta.
Cel mai recent răspuns: pufypufy , utilizator 17:31, 20 Martie 2018
Buna ziua.
Daca aveti in contractul cu banca comisioane (risc, acordare, rambursare anticipata, administrare) si dobanda este modificata unilateral, discretionar de catre banca, precum si dobanzi penalizatoare, puteti invoca clauzele abuzive, solicitand instantei constatatea si anularea acestora.
Pentru a va spune un avocat ce clauze contractuale ati putea sa le invocati in aparare ar trebui sa va studieze contractul.

Dacă ați depus contestația va judecati pur si simplu cum ati motivat.
sunt executat de kruk prin firma de recuperare secapital sarl cu sediul in Luxemburg,ulterior aceasta acesionat contractul altei firme de recuperare investcapital sant andrija.avand in vedere ca sunt executat silit poprire salariu este legal ca cea de a 2 firma de recuperare sa imi trimita alte somati,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a creditorului actual GEO GEO GEO GEO GEO GEO Buna ziua, In noiembrie 2017,firma de recuperari creante Secapital SaRL a solicitat la BEJ o executare silita,s-a incuviintat la Judecatorie executarea pe ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala geo-vem geo-vem Deci,in luna a II a ,FEB. acestui an,mi-au fost poprite veniturile de catre un recuperator(KRUK) ca urmare a cumpararii unei creante de la o banca,adiica a ... (vezi toată discuția)
Validitate contract cesiune intre bcr - kruk pentru creantele mele sorinboa sorinboa Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea privinta: in 2011 am contractat un credit de nevoi personale de la BCR pe care nu am reusit ... (vezi toată discuția)