avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită

Am primit o scrisoare de executare silită de la un birou de avocatură. Totul a început cu un credit de 33.000 de lei la BCR. Ratele nu s-au mai putut plăti la timp așa că firma KRUK a primit creanțele, contractul, de la BCR. Am plătit în continuare către KRUK cât s-a mai putut, iar de câteva luni nu s-a mai putut plăti deloc. Acum am primit această înștiințare de executare silită mobiliară. Ce este de făcut în această situație? Vă rog mult dacă mă puteți ajuta. Mai sunt doar 3-4 zile timp în care aș putea să fac contestație. De asemenea vreau să precizez că suma datorată aproape S-A DUBLAT. De la 33.000 cât am luat de la BCR s-a ajuns la 54.000 de lei la KRUK și toate astea în condițiile în care am plătit rate timp de 7 ani. !!!!! Creditul este din 2007.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:00, 14 Martie 2015
Ca sa stiti ce anume contestati si mai ales de ce, trebuie sa va vada actele un jurist, caci daca nu aveti ce contesta, nu aveti cum sa va opuneti executarii silite, in conditiile in care nu v-ati platit datoria. Adica, cu alte cuvinte nu exista o solutie sau o cale general valabila de iesire din aceasta situatie.
nu aș putea să contest clauzele abuzive din contractul cu banca? nu există nicio soluție?
Daca sunt/exista clauze abuzive da, se poate, dar asta nu putem sti fara sa vedem contractul, asta pe de-o parte; pe de alta parte, clauzele ar fi trebuit contestate anterior, nu in faza executarii silite, mai ales dupa ce contractul a fost cesionat si mai ales dupa ce dvs. ati platit rate catre cesionar, deci practic ati acceptat tacit cesiunea si implicit contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Dana_Abarjan Dana_Abarjan Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am facut un credit in 2008 de 17.000 de lei la BCR, din care am platit 9.600 de lei, dar am ramas fara loc de munca in ... (vezi toată discuția)
Prescriptie credit/executare silita catrinee catrinee buna ziua, as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema.In iulie 2007 am luat un credit de la BCR pe 10 ani..am platit doi ani, ultima rata in iulie 2009, BCr ... (vezi toată discuția)
Donatie in cazul executarii silite cipri555 cipri555 Buna ziua, Parintii mei au contractat un credit de nevoi personale fara garantii ipotecare in 2007, pe o perioada de 10 ani.In urma cu un an au inceput ... (vezi toată discuția)