avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sotia a terminat concediul de maternitate. A informat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sotia a terminat concediul de maternitate. A informat angajatorul ...

Sotia a terminat concediul de maternitate.
A informat angajatorul ca incepand cu data de 10 decembrie doreste sa intra in concediu de crestere copil.
A solocitat pe datavde 30 noiembrie anexa 2 cu venitul pe ultimele 12 luni din 24 si decizia de suspendare a contractului de munca.
Astazi me 20 decembrie, persoana de la HR raspunde si ne cere sa obtinem anexa 2 de la autoritati. Nici o mentiune legata de suspendarea contractului. Ce facem ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:49, 20 Decembrie 2024
Adeverinta o elibereaza angajatorul nu autoritatile ..spuneti persoanei de la HR sa citeasca prevederile legale in materie.

Refuza eliberarii acelor documente poate fi sesizat ITM-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Am cerut la firma o adeverinta in care sa se specifice ca sunt angajata societatii si sa se specifice si data angajarii si ca s-au platit ... (vezi toată discuția)
Somaj / ccc2 misima misima TERMINARE CCC1 / SOMAJ / O NOUA SARCINA Buna seara. Cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie ? -In 20 sept.’13 copilul meu a implinit 2 ani ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Luck27 Luck27 Am solicitat medicului de familie sa elibereze soției mele ultimele 7 zile de concediu medical (01.12-07.12.2018) de după naștere, să le duc la firma care ... (vezi toată discuția)