avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara, am fost divorțată prin marturii false, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara, am fost divorțată prin marturii false, neinstiintare ...

Bună seara,am fost divorțată prin marturii false ,neinstiintare la domiciliu corect și cu martor mincinos ! Doresc anularea divorțului pronunțat prin sentința anul acesta ! Mai pot face ceva ?

Alte discuții în legătură

Declaratii false si martori mincinosi - procedura plangere catacata2011 catacata2011 Buna seara! Am si eu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv, este vorba de martori care au mintit in instanta si pot face dovada. Care sunt pasii care ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune- martori falsi magda1612 magda1612 Buna seara, am o intrebare : martorii care au dat declaratii false in dezbaterea unei succesiuni , pot fi/ sunt sanctionati in vreun fel? Multumesc de raspuns. (vezi toată discuția)
Retragere declaratie proces penal liviupopescu2016 liviupopescu2016 salut, Sunt martor intr-un proces pentru o bataie intre mai multi fosti prieteni. Altercatia a avut loc in anul 2010, am dat 2 declaratii atunci, initial ... (vezi toată discuția)