avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca sunt minora (17 ani) si am un bebelus de 8 luni...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca sunt minora (17 ani) si am un bebelus de 8 luni...

Am nevoie de un raspuns urgent !Daca sunt minora (17ani) si am un bebelus de 8 luni iar tatăl este major ,sunt mai mereu certuri ,diacuti ,si as vrea sa rupem relatia ,copilul rămâne la mine avand in vedere ca poarta numele tatalui de familie ,sau poate sa mi ia copilul ?

Alte discuții în legătură

Ce nume de familie va avea bebelușul SeRoMa SeRoMa Buna ziua, bebelușul meu a fost conceput înainte de pronunțarea divorțului, cei de la primărie au spus ca trebuie sa vina fostul soț sa declare ca nu e ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului oltean loredana oltean loredana as vrea sa stiu daca am sanse sa pierd fetita de 4 ani daca sotul ramane cu locuinta eu avand posibilitatea sa o cresc locuind in chirie; motivele divortului ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie copil doua luni davidclaudette davidclaudette Buna ziua, Am un bebelus de doua luni recunoscut de tatal lui cu care nu sunt casatorita. as dori sa stiu daca se poate schimba numele de familie al ... (vezi toată discuția)