avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodia copilului

as vrea sa stiu daca am sanse sa pierd fetita de 4 ani daca sotul ramane cu locuinta eu avand posibilitatea sa o cresc locuind in chirie; motivele divortului sunt consumul de alcool, lipsa relatiilor sexuale, agresivitate fizica si verbala, iresponsabilitate fata de familie. fetita este momentan in grija socrilor pentru a o feri de certurile din familie.(fetita e trecuta la locul lui de munca in intretinere, e favorizat tatal cu asta?) va rog raspuns urgent!!!!!!

Ultima modificare: Vineri, 8 Iulie 2011
oltean loredana, utilizator
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 16:38, 8 Iulie 2011
E greu de raspuns.Dvs.trebuie sa dovediti instantei ca aveti o locuinta,chiar si cu chirie,ca aveti un loc de munca si ca este in interesul major al copilului sa ramana la dvs.datorita comportamentului tatalui.
multumesc
Instanta va hotari odata cu pronuntarea divortului caruia dintre parinti ii va incredinta copilul spre crestere si educare. In acest scop,instanta judecatoreasca va asculta parintii si autoritatea tutelara,tinandu-se seama de interesul superior al copilului.
Puteti aduce ca dovezi inscrisuri (eventual si un certificat medico-legal,daca sotul va greseaza fizic),martori,dar si probe care sa demonstreze ca aveti o locuinta (chiar si cu chirie) unde fetita poate fi crescuta in conditii optime,precum si dovada unui loc de munca.
In plus,in cauza va fi efectuata si ancheta sociala.
Sanse de a va fi incredintata minora sunt,avand in vedere varsta acesteia si comportamentul tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copii minori CORINAANICA CORINAANICA Buna ziua,sunt intr-o situatie foarte dificila sunt in certuri cu sotul si o sa ajungem la divort incurand,sunt gravida in 7 luni in august tre sa nasc si mai ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului MIR78 MIR78 Buna ziua, Sunt mama a unui copil in varsta de 4 ani. Locuiesc cu sotul meu si copilul intr-un apartament , proprietate a socrilor , care de anul trecut, ne ... (vezi toată discuția)
Daca divortez copilul la cine ramane? bgirl_rodi bgirl_rodi buna ziua, eu am un baiat de 3 ani jumatate si de un an de zile nu pot divorta de sotul meu pentru ca imi este frica ca imi va lua baiatul el lucreaza in ... (vezi toată discuția)