avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Act de vanzare-cumparare auto. Buna ziua, in ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Act de vanzare-cumparare auto. Buna ziua, in primavara, mama mea a cumparat o masina, neffind atenta in contractul de vanzare-cumparare apare persoana de la care a cumparat, dar pe talon apare alta persoana. Intrebarea mea este ce este de facut ca nu reus

Act de vanzare-cumparare auto

Alte discuții în legătură

Radierea masinii nepotu08 nepotu08 buna ziua!daca am cumparat o masina ,actele sunt la mine toate,contractul de vanzare cumparare al masini a fost facut intre tatal meu si vanzator,intre timp ... (vezi toată discuția)
Auto vandut krime777 krime777 In anul 2008 am facut o procura unei cunostinte pentru a vinde si radia un auto proprietate personala. Persoana respectiva a vandut auto, dar nu am luat actul ... (vezi toată discuția)
Pentru a-mi putea vinde masina flory84 flory84 Buna ziua,am o masina ,dacia nova,care in septembrie i-a expirat verificarea tehnica,iar cum eu nu imi mai permiteam sa o folosesc,nu i-am mai facut ... (vezi toată discuția)