avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua!Tatal meu a intrat in refuz de hrana la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua!Tatal meu a intrat in refuz de hrana la Penitenciarul ...

Buna ziua!Tatal meu a intrat in refuz de hrana la Penitenciarul Tulcea deoarece Anp -ul mare nu ii da aprobare de transfer la Vaslui.Cum poate rezolva altfel?
Mi a zis ca nu este de munca la Penitenciarul Tulcea.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:34, 26 Decembrie 2024
Altfel. Pe calea instrumentelor juridice, plangeri, contestatii, reveniri cu adresa, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)
Care este dreptul a 2 minore atunci cand tatal lor a murit intr-un incident in unul din penitenciarele din romania? marystanga marystanga Buna ziua! As dorii sa-mi spune-ti va rog cum as putea obtine dreptul celor doua fetite minore intr-un proces care dureaza de 4 ani si nu s-a rezolvat nimic ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal 2014 marystanga marystanga Buna ziua as dori sa apelez din nou la sfaturile d-voastra si anume sa-mi spuneti daca noul cod penal ma v-a afecta in procesul care este pe rol in instanta? ... (vezi toată discuția)