avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua vin și eu cu o întrebare, am primit ajutor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua vin și eu cu o întrebare, am primit ajutor de încălzire ...

Buna ziua vin și eu cu o întrebare ,am primit ajutor de încălzire în valoare de 1000 lei și doamna de la primăria dorește să îmi de-a doar 200 pentru că nu am platit impozitul pe anul acesta în valoare de 800 ,este normal?mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Puiabiv , utilizator 11:15, 22 Decembrie 2024
Buna ziua, are voie cei dela primărie să oprească taxe impozite din bani de lemne ? Și care este legea care interzice acest lucru ? Va mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incazire handicap grav Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Buna ziua! Nu am inteles prea bine...si ma deruteaza niste termeni juridici... Matusa mea 89 ani are certificat handicap grav,cu insotitor,nu are alte ... (vezi toată discuția)
In primul rand va urez la multi ani! pentru anul ce a inceput. ... FAPTABUNA FAPTABUNA In primul rand va urez La multi ani! pentru anul ce a inceput. Am si eu doua lamuriri : 1. Mama mea are o pensie de 1000 de lei dupa 21 de ani de ... (vezi toată discuția)
Amenintare din partea unui functionar public - neplata taxe locale, poprire pensie handicap melinaR melinaR buna ziua din cite stiu eu un functionar al primariei nu te poate ameninta ca iti pune opriere pe pensie ca nu ai platit impozitul la primarie mai ales ca ... (vezi toată discuția)