avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Daca taxa de timbru verde este inclusa in factuara de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Daca taxa de timbru verde este inclusa in factuara de achizitie ...

Daca taxa de timbru verde este incusa in factuara de achizitie eu ca societate comerciala care vreau sa vind mai departe produsul am obligatii in acsta privinat? multumesc!

Alte discuții în legătură

Societate comerciala in romania STELLINADORATA19 STELLINADORATA19 as dori cate sfaturi privina societatea comerciala. as dori sa deschid o societate comerciala individuala (privata) nu stiu cum funczioneaza . deci vreau ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru verde BogdanAbuziloae BogdanAbuziloae Salutare. Vreau sa aflu daca o masina pentru care s-a platit taxa de timbru verde si nu s-a recuperat si respectiva masina este vanduta, i se schimba ... (vezi toată discuția)
Taxa verde NICOMIR NICOMIR Buna ziua, Va rog să mă lamuriţi în următoarea problema: -am primit factură de la un furnizor , pentru achizitia unui echipament electronic şi mi-a ... (vezi toată discuția)