avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa timbru verde
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa timbru verde

Salutare. Vreau sa aflu daca o masina pentru care s-a platit taxa de timbru verde si nu s-a recuperat si respectiva masina este vanduta, i se schimba proprietarul, taxa de timbru verde va trebui platita din nou? Ca daca a fost recuperata stiu ca trebuie platita.

Si a doua intrebare este despre procura auto. Daca imi ofera cineva procura auto pe o masina, ca sa evitam plata taxei, eu dobandesc drepturi depline asupra automobilului? Proprietarul poate desface oricand acest act juridic? Si procura stiu ca se face pe termen limitat. La finele perioadei ce se intampla cu automobilul? Si in timp ce detin procura asupra masinii eu o pot vinde la un tert? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Problema restituire bani taxa auto Razvan_Dumitrica Razvan_Dumitrica Salut, Aveti idee cum/daca mai pot recupera banii pe taxa auto daca masina a fost vanduta? Situatia mai exact este urmatoarea: Masina a fost ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu recuperata de primul proprietar dupa vanzarea masinii lucanu27 lucanu27 In 12,2008 un cetatean inmatriculeaza un auto plateste taxa dupa 8 luni in 07,2009 vinde auto ii spune cumparatorului ca taxa e platita si nerecuperata deci ... (vezi toată discuția)
Taxa auto platita si recuperata de fostul proprietar mariusmarian2000 mariusmarian2000 Ce fac daca fostul proprietar a recuperat taxa dupa ce a vandut masina? Caz in cauza: Am cumparat masina in ianuarie 2013. La inmatriculare, am fost la fisc ... (vezi toată discuția)