Se da următoarea situație, sunt căsătorită cu soțul meu de 2 luni , după cununie a început sa ma lovească sa ma jignească, sa ma facă în toate felurile, menționez ca stam cu părinții lui în casa și mama lui îl întarată de multe ori sa ma cert cu el , avem un băiețel împreună de 7 luni,iar eu mai am o fetita de 5 ani dintr o alta relație.Îmi zice sa îmi iau fata sa,plec și băiatul sa îl las la ei știind ca nu pot sa fac treaba asta, ma șantajează cu bebelușul, ce pot sa fac sa scap de el și familia lui pe cale legala și sa nu îmi poată lua copilul, menționez ca am indemnizația iar el lucrează pe uber fără contract de munca. Mulțumesc frumos pentru răspunsuri.
Nu are cum sa va ia copilul mai ales datorita vârstei acestuia,a dependentei fata de dvs.Plecati unde vreți,rude,prieteni,chirie,introduceți acțiune divorț,solicitați desfacerea căsătoriei,stabilire domiciliu minori la dvs,pensie de întreținere la venitul minim pe economie etc.Cum probabil nu va permiteți av măcar consultati unul pentru a va redacta acțiunea și pt a va învață ce sa faceți.Puyeti cere ordin de protecție dacă va mai agresează fizic sau psihic chemați politia 112,solicitați emitere ordin,faceți poze dacă exista urme ale agresiunilor etcetc.