avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua ! Mi s-a instituit o poprire de către ANAF ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua ! Mi s-a instituit o poprire de către ANAF sector ...

Bună ziua ! Mi s-a instituit o poprire de către ANAF sector 2 pe contul firmei pentru neplata OP-urilor . Suma este de 14000 lei . Există un termen limită în care trebuie plătit ? Sau pot pune banii în cont în rate cumva ? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Cum platesc impozitele la buget daca am contul blocat ? danaradu90 danaradu90 Buna ziua ! Contul este blocat de ANAF si vreau sa stiu cum pot plati impozitele la salarii si TVA-ul, nu vreau sa se adune datorii la buget. Multumesc (vezi toată discuția)
Poprire bruneta89 bruneta89 buna seara as dori sa stiu am primit acasa o executare silita prin care este specificat urmarirea bunurilor mobile. la munca inca nu a ajuns institare azi ... (vezi toată discuția)
Popriri pe conturi nelyflorea nelyflorea Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)