avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua ! Mi s-a instituit o poprire de către ANAF ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua ! Mi s-a instituit o poprire de către ANAF sector ...

Bună ziua ! Mi s-a instituit o poprire de către ANAF sector 2 pe contul firmei pentru neplata OP-urilor . Suma este de 14000 lei . Există un termen limită în care trebuie plătit ? Sau pot pune banii în cont în rate cumva ? Mulțumesc
Scadenta pooare ca a trecut, deci dejaa trebuia platit. Acum fie negociati cu ei, fie platiti dupa cum puteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire bruneta89 bruneta89 buna seara as dori sa stiu am primit acasa o executare silita prin care este specificat urmarirea bunurilor mobile. la munca inca nu a ajuns institare azi ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog :cont poprit cu credit ipotecar in derulare monkeyy monkeyy Am un un credit ipotecar in derulare si ANAF mi-a pus poprire pe contul in care achit rata bancara. Momentan nu mai pot plati rata pentru ca banii se duc ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat, instituire poprire Adryana18 Adryana18 Buna seara, Pentru un credit neachitat, daca a fost intituita poprirea, se poate negocia suma care este trecuta deja pe poprire? Am luat un credit de 14000 ... (vezi toată discuția)