avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! In situatia in care am dori sa cumparam o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! In situatia in care am dori sa cumparam o casa, dar ...

Buna ziua!

In situatia in care am dori sa cumparam o casa, dar este o mare sanse ca proprietral va deceda pana cand am putea sa primim bani de la banca. (Are o soara ca si mostenitor). Exista cumva un document notarial care ne putea ajuta in situatia aceasta? Care ar obliga mostenitorul sa ne vinda casa daca proprietarul decede la pretul stabilit si sa primeasca mostenitorul bani?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:13, 21 Decembrie 2024
Băncile acorda credite în aproximativ o lună. Dacă decedează în următoarea lună, înseamnă că are o stare de sănătate extrem de precara și se va pune problema existentei discernământului.
Banii sunt la dvs. Nu va obliga nimeni sa îi dați. Dacă decedează, va reorientati la alt imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate procura - mandant decedat catalin20152015 catalin20152015 Buna ziua , Unchiul meu mi-a facut o procura notariala prin care m-a imputernicit sa il reprezint la instrainarea unei proprietati din provincie. In luna ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut al unei persoane care a decedat. colibri colibri Tatal meu a decedat in urma cu o luna.In urma cu doua saptamani am aflat ca avea un imprumut la o anumita Banca!Suma a fost mica deci nu a existat o ipoteca ... (vezi toată discuția)
Datorie in caz de deces. credit obtinut in conditii de boala grava AncaIoanaC AncaIoanaC Buna ziua, ma confrunt cu o problema neplacuta. Tatal meu a decedat pe data de 20.07.2022, iar pe data de ,08.07.2022 a obtinut un imprumut de la OTP, de ... (vezi toată discuția)