avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama și-a dezbătut moștenirea cînd a murit tatăl ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama și-a dezbătut moștenirea cînd a murit tatăl ei cu 2 ...

Mama și-a dezbătut moștenirea cînd a murit tatăl ei cu 2 martori cum e procedura,am vb cu un notar și i-am zis am vb cu mama cît e în viața sa cedeze mie și lu sora că după moartea ei sa fim stăpânii e mai ușor de făcut actele la notar.
Se poate face cu uzufruct viager că după moartea mamei sa fim moștenitori sa nu alergam.
Cel mai recent răspuns: Magie1 , utilizator 11:24, 22 Decembrie 2024
Da, se poate.
Trebuie carte funciara și intabulat terenul dacă îmi dă mie și lu sora,dacă a dezbătut moștenirea după tatăl ei mama decit mers la notar.

raluk0207 a scris:

Da, se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am o problema.. dacă părinții mei au în comun ... Elizaa20 Elizaa20 Bună ziua. Am o problema.. Dacă părinții mei au în comun o casa, și tatăl meu a murit anul trecut și a rămas inn viata doar mama.. În termen de un an ... (vezi toată discuția)
O întrebare cu martori la notar dacă casa și terenul la un ... Magie1 Magie1 O întrebare cu martori la notar dacă casa și terenul la un loc e 250 mp al meu și a lu sora pe baza dezbaterii moștenirii a tatălui a contractului de ... (vezi toată discuția)
Donatie ContSters252627 ContSters252627 va rog multsa ma ajutati cu un sfat.am mai scris aici pentru o lamurire la o donatie cu uzufruct viager.ma confrunt cu urmatoarea problema;impart aceeasi curte ... (vezi toată discuția)