avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama și-a dezbătut moștenirea cînd a murit tatăl ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama și-a dezbătut moștenirea cînd a murit tatăl ei cu 2 ...

Mama și-a dezbătut moștenirea cînd a murit tatăl ei cu 2 martori cum e procedura,am vb cu un notar și i-am zis am vb cu mama cît e în viața sa cedeze mie și lu sora că după moartea ei sa fim stăpânii e mai ușor de făcut actele la notar.
Se poate face cu uzufruct viager că după moartea mamei sa fim moștenitori sa nu alergam.
Cel mai recent răspuns: Magie1 , utilizator 05:48, 5 Ianuarie 2025
Da, se poate.
Trebuie carte funciara și intabulat terenul dacă îmi dă mie și lu sora,dacă a dezbătut moștenirea după tatăl ei mama decit mers la notar.

raluk0207 a scris:

Da, se poate.

Trebuie dezbătută moștenirea, trebuie sa aveți documentație cadastrala și intabulare.
Dacă sunt făcute mai trebuie odată făcută cartea funciara și cadastru.

raluk0207 a scris:

Trebuie dezbătută moștenirea, trebuie sa aveți documentație cadastrala și intabulare.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai dacă le aveți deja făcute, de ce mai întrebați dacă trebuie?
Da, trebuie.
Da, sunt valabile cele pe care le aveți.

Alte discuții în legătură

Donatie ContSters252627 ContSters252627 va rog multsa ma ajutati cu un sfat.am mai scris aici pentru o lamurire la o donatie cu uzufruct viager.ma confrunt cu urmatoarea problema;impart aceeasi curte ... (vezi toată discuția)
Primăria din comuna îmi spune la telefon că nu îmi poate ... Magie1 Magie1 Primăria din comuna îmi spune la telefon că nu îmi poate comunica vecinii cu cine mă învecinez e confidențial,au drept să îmi comunice sau deloc este ... (vezi toată discuția)
Intabulare Kadel Kadel Buna ziua. Sotia mea, impreuna cu sora ei au mostenit o garaoniera situata intr-un bloc, care nu este inscris in cartea funciara (intabulat). Am dori sa vindem ... (vezi toată discuția)