avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general amenda fisc
Discuție deschisă în Contabilitate în general

amenda fisc

Am solicitat de la Administratia Fiscala Sector 1 o adeverinta pt somaj.La eliberare mi s-a scris pe adev ca am de platit 606 ron ,din data de 2002 suma ce reprezinta regularizare de impozit.Este normal dupa aprox 8 ani sa platesc asa ceva?Nu am primit niciodata o instiintare ,nimic!Am lucrat numai la stat,care a depus fisele fiscale !De unde regularizare de impozit?Mai stiu eu ce a fost in 2002?Multumesc annticipat!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 00:45, 10 Februarie 2010
da, este normal.. creantele statului sunt imprescriptibile se pare:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu impozit anual louise louise Buna seara! Astazi am primit de la A.F.P. sector 3 o somatie insotita de un titlu executoriu prin care sunt somata sa achit o suma care reprezinta ... (vezi toată discuția)
Somatie -tiltlu executoriu rlaura rlaura In februarie 2008 am primit o somatie de la ANAF si Titlu executoriu precum ca am de platit suma de 51 lei(30lei -regularizare impozit+ 21 dobanzi ) M-am ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare acte dupa plecarea din firma Collins Collins Buna ziua, Am plecat din firma la care activam acum o luna de zile, insa, nici pana acum, nu am reusit sa imi recuperez actele necesare, respectiv, decizia ... (vezi toată discuția)