avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara, lucrez la o firma de curierat. Va rog ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara, lucrez la o firma de curierat. Va rog să-mi spuneți ...

Buna seara,lucrez la o firma de curierat. Va rog să-mi spuneți dacă mi se poate face o plângere penală în următoarea situație: un client dorește să îi livrez un colet care în realitate ia fost livrat cu câteva zile înainte. Am avut o discuție în contradictoriu,fara amenințări și fără jigniri doar că clientul m-a amenințat că îmi va face plângere penală pentru refuz. Poate să facă acest lucru? Este corect?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:09, 22 Decembrie 2024
sigur ca poate. e dreptul lui constitutional. daca e corect si daca va avea succes in demersul lui, ramane de vazut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor! - imputatie dupa demisie aleksab aleksab Buna ziua! Prietenul meu se confrunta cu o situatie la munca. Si-a dat demisia de la o firma de curierat, i-a incheiat contractul de munca, iar acum patronul ... (vezi toată discuția)
Am vandut o masina lego pe olx, pozele erau reale, ... Adata85 Adata85 Buna ziua. Am vandut o masina lego pe olx, pozele erau reale, s-a trimis prin Fan Curier cu deschidere la domiciliu. Persoana a preluat coletul, iar dupa ... (vezi toată discuția)
Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)