avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca am o hotarare judecatoreasca civila, cu drep de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca am o hotarare judecatoreasca civila, cu drep de apel , dar ...

Daca am o hotarare judecatoreasca civila, cu drep de apel , dar intre timp am facut si Denunt la Parchet si am primit numar de dosar ,,,, in apel , trebuie sa mentionez ca am facut Denuntul ?

Alte discuții în legătură

In cat timp se depune apelul?? dayana5143 dayana5143 pe data de 13 iunie am avut ultimul termen in care imi \\"respinge actiunea ca fiind formulat tardiv, cu drept de apel in 10 zile , cererea se va depune la ... (vezi toată discuția)
plangere pentru denuntare calomnioasa roucoups roucoups Reclamat pt denuntare calomnioasa In luna iunie anul 2013 am facut o plangere cumnatului fostei mele sotii, plangere in care am specificat faptul ca domnul ... (vezi toată discuția)
Dosare penale lumy40 lumy40 Buna ziua. Am o mare mare problema cu cumnatul meu am peste 500 citatii in dosare civile si 8 dosare penale toate cu neinceoerea urmaririi penale dar azi am ... (vezi toată discuția)