avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca am o hotarare judecatoreasca civila, cu drep de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca am o hotarare judecatoreasca civila, cu drep de apel , dar ...

Daca am o hotarare judecatoreasca civila, cu drep de apel , dar intre timp am facut si Denunt la Parchet si am primit numar de dosar ,,,, in apel , trebuie sa mentionez ca am facut Denuntul ?
Cel mai recent răspuns: Luminita-Sufletel , utilizator 15:15, 26 Decembrie 2024
Daca am sti care este obiectul dosarului civil si cel al dosarului penal, poate ca am putea sa va oferim un raspuns.
In orice caz, raportat la intrebarea formulata de dvs, raspunsul ar fi sa nu faceti apelul neasistata de un jurist/avocat.
Dosarul civil e pentru revizuire de uzucapiune facuta in 2019.
Abia anul acesta am descoperit ca mi-e ocupat CF-ul .
Intimatii au furat identitatea imobilului meu ( 719) si l-au atasat la imobilul lor (539).Prin articolul 509 , nu am dreptul la revizuire , ca nu fac parte din dosarul de uzucapiune. Instanta mi-a acceptat interesul ce-l am asupra Cf -ului posesiei mele ( 719).
In apel am cerut rectificarea cartii funciare , intemeiata pe dispozitiile art.33 ,alin.1 pet.1 din legea 7/1996.
Acum 2 zile am vazut o somatia afisata la primarie , prin care intimatii anunta ca au deschis un dosar de uzucapiune , fara sa specifice nr de casa , dar in somatie e trecut Cf-ul care trebuiau sa-l foloseasca acum 5 pentru imobilul nr 539 .
............
Denuntul facut la Parchet e asupra imobilului nr 719 , pe care intimatii , facand uz de falsul din CF , l-au adus in stare de neintrebuintare , oprind renovarea imobilului in luna August a acesti an .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna ? Luminita-Sufletel Luminita-Sufletel Uzucapiune tabulara Ce inseamna ? \" Respinge exceptia lipsei de interes a revizuentei ,invocata de intimata \" ? In calea de apel , ar trebuii sa-mi ... (vezi toată discuția)
Am dreptul al apel intr-un dosar de revizuire pentru o uzucapiune ... Luminita-Sufletel Luminita-Sufletel Am dreptul la apel intr-un dosar de revizuire pentru o uzucapiune , uzucapiune facut de cativa ani . Uzucapiunea s-a facut pe nr. de casa 539 , dar in dosar ... (vezi toată discuția)
Intr-o somatie afisata la primarie, pentru uzucapiune , se trece ... Luminita-Sufletel Luminita-Sufletel intr-o somatie afisata la primarie, pentru uzucapiune , se trece : numele .... ? numarul de casa ..... ? cf -ul ...? (vezi toată discuția)