avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, vă rog să-mi transmiteți un răspuns: ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, vă rog să-mi transmiteți un răspuns: sunt pensionara ...

Bună ziua, vă rog să-mi transmiteți un răspuns: sunt pensionara anticipat partial si am îndeplinit conditiile de pensionare la limită de vârstă in luna aprilie, cum este legal să intru în plată cu pensia mărită (fără penalizare), incepand cu luna aprilie sau cu mai? va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:55, 22 Decembrie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensia anticipată / anticipata partiala se transformă, din oficiu, în pensie pentru limită de vârstă începând cu data împlinirii vârstei standard de pensionare sau a vârstei standard de pensionare reduse, conform legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizare pensie anticipata elisabetabo elisabetabo buna ziua??? revin la dvs cu o intrebare ???? - caz concret - pensie anticipata 1188 lei ( cu penalizare ) valoarea diminuarii 737 ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata, penalizare liviu58 liviu58 daca penalizarea se pastreaza si dupa implinirea virstei legale de pensionare (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala ContSters295942 ContSters295942 Buna ziua Sunt femeie nascuta in 23noiembrie 1957 am 26de ani lucrati pina in 2011din care 13 ani grupa a 2-a va rog sa-mi spuneti cind pot iesi la pensie ... (vezi toată discuția)