avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen pentru SRL pentru facturarea catre persoanele ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen pentru SRL pentru facturarea catre persoanele fizice

Buna ziua, as dori sa stiu si eu ce cod caen am nevoie pentru un srl pentru a oferi un fel de consultanta persoanelor fizice (un fel de coaching , instruire) pe platformele de trading. Am nevoie deoarece o sa vreau sa facturez in fiecare luna un procent din profitul lor dar nu stiu ce cod caen sa catalogheaza in acest domeniu. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Vall3ntin , utilizator 06:06, 23 Decembrie 2024
Cod CAEN 7022 - Activități de consultanta pentru afaceri si management

Cod CAEN 8560 - Activități de servicii suport pentru invatamant
Deci merge si codul 7022 pentru a factura persoanelor fizice, super , multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare servicii coaching mica_lu mica_lu Buna seara, Sunt coach si trainer si mi-am deschis SRL acum 3 saptamani. codurile CAEN sunt: 7022 principal - consultanta si management 7112 inginerie si ... (vezi toată discuția)
Cod caen robertnelu robertnelu Prin codul caen 7414,se puteau efectua in anul 2007 servicii de management, planificare si coordonare catre persoane fizice, pentru restituirea unui imobil ... (vezi toată discuția)
Activitati firma consultanta cod 7022?? va rog, un raspuns:( light_207 light_207 Buna ziua, Imi cer scuze ca postez din nou aceasta nelamurire, dar nu am fost lamurit de nimeni. 1. O firma de consultanta - cod caen 7022 - are voie sa ... (vezi toată discuția)