avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Cod caen pentru SRL pentru facturarea catre persoanele ...
Discuție deschisă în

Cod caen pentru SRL pentru facturarea catre persoanele fizice

Buna ziua, as dori sa stiu si eu ce cod caen am nevoie pentru un srl pentru a oferi un fel de consultanta persoanelor fizice (un fel de coaching , instruire) pe platformele de trading. Am nevoie deoarece o sa vreau sa facturez in fiecare luna un procent din profitul lor dar nu stiu ce cod caen sa catalogheaza in acest domeniu. Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Facturare servicii furnizate catre persoane fizice Alexutu123 Alexutu123 Sunt un pfa cod caen 7022 si vreau sa stiu daca pot emite facturi si persoanelor fizice pentru prestare servicii coaching. (vezi toată discuția)
Caen potrivit pentru coaching pe srl RalMi RalMi Buna ziua, am un SRL pe care desfasor activitati de Marketing. Acum ma formez sa devin coach si vreau sa incep sa derulez si activitati de coaching (ocupatia ... (vezi toată discuția)
Ce conditii speciale sunt impuse siteurilor cu linkuri de publicitate si/sau afiliere catre brokeri, traderi si investitori institutionali? iulicika iulicika Buna ziua, Am un site despre investitii si trading si as vrea sa stiu ce conditii legale trebuie sa indeplinesc ca sa pot pune bannere cu link catre traderi ... (vezi toată discuția)