avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara Sora mea este recasatorita și are o fata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara Sora mea este recasatorita și are o fata din prima ...

Bună seara
Sora mea este recasatorita și are un baiat din prima căsătorie. Soțul ei a făcut un împrumut pentru a l ajuta pe baiatul ei și în caz de decesul acestuia ,sora mea va trebui sa plătească ratele la banca (ea nu a fost chemata șa semneze ceva sau sa fie în persoana la.banca) sau vin la plata din partea decedatului(frate,nepot)?
Ultima modificare: Duminică, 22 Decembrie 2024
AlinaAndreea23, utilizator
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 08:34, 24 Decembrie 2024
9 din 9 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce va gândiți ca moare pana sa plateasca ratele, e bolnav? Mi se pare ciudata întrebarea cât omul a facut imprumut tot pt fiul ei.
Oricum și dacă nu a semnat, datoriile făcute în timpul casatoriei sunt comune ,iar in plus, femeia il mosteneste alături de rudele lui, deci mai mult sau mai puțin, va plati, asta în caz ca moare el pana termina ratele și nu decedeaza ea prima.
Ultima modificare: Luni, 23 Decembrie 2024
gi-jane2, moderator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
La moartea soțului, în masa succesorală vor apărea toate bunurile acestuia, datoriile, creanțele, etc. Moștenitorii, dacă sunt mai mulți, dacă acceptă moștenirea, vor trebui să plătească și datoriile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire lia_nedelcu lia_nedelcu Mostenire Va rog, am urmatoarea intrebare: Suntem trei frati, ce drepturi legale de mostenire avem in urmatoarea situatie? Mama mea este recasatorita de ... (vezi toată discuția)
Socrul meu,s a recasatorit,iar din prima casatorie are 2 copii.cu ... cony55 cony55 Socrul meu,s a recasatorit,iar din prima casatorie are 2 copii.Cu actuala sotie,n a avut copii.Intre timp,ii moare un copil,acesta din urma,avind la rindul lui ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! tatăl meu are o soră ce a decedat in 2020. aceasta ... AnaRx AnaRx Bună ziua! Tatăl meu are o soră ce a decedat in 2020. Aceasta era văduvă și avea casă pe numele ei. Unicul fiu al acesteia se recăsătorește a 3 a ... (vezi toată discuția)