avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara Sora mea este recasatorita și are o fata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara Sora mea este recasatorita și are o fata din prima ...

Bună seara
Sora mea este recasatorita și are un baiat din prima căsătorie. Soțul ei a făcut un împrumut pentru a l ajuta pe baiatul ei și în caz de decesul acestuia ,sora mea va trebui sa plătească ratele la banca (ea nu a fost chemata șa semneze ceva sau sa fie în persoana la.banca) sau vin la plata din partea decedatului(frate,nepot)?
Ultima modificare: Duminică, 22 Decembrie 2024
AlinaAndreea23, utilizator

Alte discuții în legătură

Imprumut la banca aura2014 aura2014 Sotul meu a decedat anul trecut (2013) si avea un imprumut la banca pe 2 ani , imprumut care expira anul acesta (2014) in luna decembrie. Dupa deces eu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc o parere autorizata asupra urmatorului aspect: ... vioricadumitrescu vioricadumitrescu Buna ziua! Doresc o parere autorizata asupra urmatorului aspect: Fratele meu a achizitionat un apartament iar mama noastra i-a achitat 75% din valoarea ... (vezi toată discuția)
Mostenire fulgisordenea fulgisordenea buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: bunicii mei au murit. ei au avut 3 fete si un nepot pe care l-au infiat. nepotul avea o sora si o sotie ... (vezi toată discuția)