avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum pot să scot mașina de la impozit de la primărie?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum pot să scot mașina de la impozit de la primărie?

Cum pot să scot mașina de la impozit de la primărie dacă nu mai dețin nici un act ale mașini
Ultima modificare: Luni, 23 Decembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:36, 23 Decembrie 2024
Cum se poate radia un vehicul dacă nu mai există cartea de identitate a acestuia
www.avocatnet.ro/articol_617...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ... Laura0503 Laura0503 Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ani si pentru care nu am -act vanzare-cumparare- si nici nu mai pot gasi cumparatorul? Detin doar ... (vezi toată discuția)
Radiere autovehicul Denis olteanu Denis olteanu Buna ziua am și eu o întrebare am vândut mașina in Polonia mașina am vândut-o cu numere și talon cartea de identitate a mașinii este la mine,pot radia ... (vezi toată discuția)
Radiere masina torokaty torokaty Am vindut o masina, cartea de identitate am pastrat, am dat numai talonul. De la cumparator nu am numai numarul de telefon, era vorba ca mergem la inceputul ... (vezi toată discuția)