avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cine plateste cheltuielile de internare la spitalul de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cine plateste cheltuielile de internare la spitalul de psihiatrie ...

Cine plateste cheltuielile de internare la spitalul de psihiatrie cand un adult este internat de politie? Politia? Sau persoana care a reclamat urgenta?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:48, 23 Decembrie 2024
Plateste cel care a fost internat daca n-are platita asigurarea de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un baiat de 20 ani cu autism si nu mai pot gestiona situatia. ... natasav natasav Am un baiat de 20 ani cu autism si nu mai pot gestiona situatia. Am facut cerere la DGASPS pentru institutionalizare de aproximativ 1 an cu toate actele ... (vezi toată discuția)
Spitalizare persoana neasigurata motanu_incaltat motanu_incaltat Buna ziua, Situatia in care ma aflu e urmatoarea : tatal meu a devenit alcoolic in urma cu mai multi ani in urma unor evenimente familiale nefericite, acum ... (vezi toată discuția)
Cas platit, accident, trebuie platita spitalizarea TheGeanina TheGeanina Persoană în vârsta, plătitoare de asigurare de sănătate de zeci de ani, nu vede bine, nu aude bine, (certificate medical) probleme de memorie și ... (vezi toată discuția)