avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... CAS platit, accident, trebuie platita spitalizarea
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

CAS platit, accident, trebuie platita spitalizarea

Persoană în vârsta, plătitoare de asigurare de sănătate de zeci de ani, nu vede bine, nu aude bine, (certificate medical) probleme de memorie și concentrare, a traversat strada printr-un loc unde nu era zebra.
A fost lovita de o mașina și internata.
Acum a venit nota enorma de plata, pt ca se considera ce el a fost vinovat :(

Ce se poate face?
Dacă nu plătește, e posibil în caz de urgenta sa fie refuzat?
Cel mai recent răspuns: TheGeanina , utilizator 14:07, 23 Ianuarie 2016
Daca nu plateste atunci spitalul se va indrepta impotriva acestuia pe cale civila ptr recuperarea cheltuielilor de spitalizare. In caz de urgenta nu va fi respins daca nu plateste cheltuielile cauzate de accident.
Multumesc mult pt raspuns.

Oare este normal sa nu plateasca casa de asigurare, atata timp cat el a cotizat mereu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie de viata, accident, trebuie platita spitalizarea? TheGeanina TheGeanina Persoană în vârsta, plătitoare de asigurare de sănătate de zeci de ani, nu vede bine, nu aude bine, (certificate medical) probleme de memorie și ... (vezi toată discuția)
Permis retinut, accident soldat cu victima Stanislav92 Stanislav92 Buna ziua. Am permisul retinut din luna februarie 2020 cand am fost implicat intr-un accident soldat cu victima. Povestea pe scurt: stationam pe prima banda ... (vezi toată discuția)
Sunt vinovat de un accident. imi platesc spitalizarea chiar daca sunt asigurat? RaresCo RaresCo Buna ziua, In cazul unui accident rutier al carui vinovat sunt eu, trebuie sa imi platesc cheltuilelile de spitalizare chiar daca sunt ... (vezi toată discuția)