avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare obligatorie de viata, accident, trebuie ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare obligatorie de viata, accident, trebuie platita spitalizarea?

Persoană în vârsta, plătitoare de asigurare de sănătate de zeci de ani, nu vede bine, nu aude bine, (certificate medical) probleme de memorie și concentrare, a traversat strada printr-un loc unde nu era zebra.
A fost lovita de o mașina și internata.
Acum a venit nota enorma de plata, pt ca se considera ce el a fost vinovat

Ce se poate face?
Dacă nu plătește, e posibil în caz de urgenta medicala sa fie refuzat?
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 17:18, 30 Ianuarie 2016
Buna ziua,

Pentru a se acoperi astfel de costuri, orice persoana fizica poate incheia o asigurare de raspundere civila pentru daune produse tertilor.

Plata/ debitul va fi urmarit ca orice datorie pe diferite cai procedurale.

Neplata facturii catre spital, nu are nici o legatura cu serviciile medicale de care trebuie sa beneficieze in calitate de asigurat la casa de asigurari de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas platit, accident, trebuie platita spitalizarea TheGeanina TheGeanina Persoană în vârsta, plătitoare de asigurare de sănătate de zeci de ani, nu vede bine, nu aude bine, (certificate medical) probleme de memorie și ... (vezi toată discuția)
Sunt vinovat de un accident. imi platesc spitalizarea chiar daca sunt asigurat? RaresCo RaresCo Buna ziua, In cazul unui accident rutier al carui vinovat sunt eu, trebuie sa imi platesc cheltuilelile de spitalizare chiar daca sunt ... (vezi toată discuția)