avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Imi puteti spune daca dezbaterea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Imi puteti spune daca dezbaterea succesiunii trebuie ...

Buna ziua! Imi puteti spune daca dezbaterea succesiunii trebuie facuta in orasul de domiciliu al decedatului sau se poate oriunde? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:09, 25 Decembrie 2024
unde este persoana decedata
Persoana a decedat in Bucuresti dar domiciliul il avea in alt oras. De asemenea detinea bunuri si in Bucuresti impreuna cu sotia si in orasul de domiciliu. Pot face succesiunea in Bucuresti?

CABINET AVOCAT STROIE CATALIN a scris:

unde este persoana decedata

Ultima modificare: Luni, 23 Decembrie 2024
OanaLuiza, utilizator
La orașul de domiciliu.
Nu contează unde avea bunurile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea succesiunii dupa 33 ani. rolena rolena Buna ziua ! Va rog daca vreti sa-mi raspundeti la cateva intrbari ; Bunicul meu a decedat in 1976,in anul 1993 s-a emis Titlu de proprietate in numele sau, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. tatăl meu era casatorit de 12 ani cu o alta femeie ... Saveta Craiciu Saveta Craiciu Buna ziua. Tatăl meu era casatorit de 12 ani cu o alta femeie ,el a decedat acum 2 luni,Acum noi am aflat că el nu are nimic pe numele lui ,totul fiind pe ... (vezi toată discuția)
Locul dezbaterii succesiunii niccu niccu Buna seara, Tatal decedeaza in 2008 la domiciliul sau de 30 de ani din Bucuresti,sotia in alta localitate(unde este emis si Certificatul de deces). Unde se ... (vezi toată discuția)