avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara . Vin înaintea dvs cu o problemă . Am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara . Vin înaintea dvs cu o problemă . Am CIM în Suedia ...

Bună seara . Vin înaintea dvs cu o problemă . Am CIM în Suedia pana în Ianuarie , în Martie urmează sa nasc în România și as vrea să mă angajez la firma soțului meu pana la finele acestui an ( firma în Romania) întrebarea este dacă se poate suprapune timp de 2-3 săptămâni, doua CIM unul în Suedia , altul în România. Din martie o sa întru în CC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 23:17, 23 Decembrie 2024
Nu cunoastem legislatia din Suedia cu privire la cumul ..in tara, orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiţi sau la acelaşi angajator, în baza unor contracte individuale de muncă, fără suprapunerea programului de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. in prezent am o normă de informatician în învățământul ... FeliciaFlorica FeliciaFlorica Bună ziua. In prezent am o normă de informatician în învățământul preuniversitar( liceu) . Colega mea, informatician, cu norma de 0.5, cumul la noi, va ... (vezi toată discuția)
Doua locuri munca - angajatori diferiti raluky22 raluky22 Buna ziua, sunt angajata cu norma intreaga la o societate. Vreau sa ma angajez si la alta firma si sa lucrez in ambele parti. Cum pot face acest lucru? Stiu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca vanatorul vanatorul Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca un angajat poate avea doua contracte de munca cu norma intreaga la acelasi angajator pe functii diferite. Va multumesc! (vezi toată discuția)