Buna ziua,
sunt angajata cu norma intreaga la o societate. Vreau sa ma angajez si la alta firma si sa lucrez in ambele parti.
Cum pot face acest lucru? Stiu ca trebuie semnate doua contracte separate, dar pot lucra in ambele parti in regim full time? Restrictia cu numarul de ore saptamanale este per CIM sau in total indiferent de numarul de CIM?
Exista o limita a numarului de ore zilnice ce pot fi lucrate indiferent de numarul de angajatori?
Conform art.35 alin.1 C.mun., orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
Durata de maxim 48 de ore pe săptămână se referă la un singur contract individual de muncă. În alţi termeni, salariaţii cumularzi pot depăşi durata maximă instituită de Codul Muncii.
Angajat la 2 firme
diablo
Buna ziua,
am un CIM full-time si vreau sa stiu daca sistemul nostru accepta ca la ITM sa se mai poate inregistra inca un CIM full-time intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)