avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cabinet de masaj intr-o clinica medicala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cabinet de masaj intr-o clinica medicala

Vreau sa deschid un cabinet de masaj intr-o clinica medicala, ce cod caen trebuie? Daca am cod caen 9604, e vreo problema? Îmi trebuie aviz de la DSP și de la primărie, dacă clinica are sau pentru cabinetul meu îmi tre uie aceste avize?
Ultima modificare: Luni, 23 Decembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:26, 24 Decembrie 2024
Cod CAEN 9604 - Activități de intretinere corporala

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 9604 este nevoie de următoarele autorizații/avize de funcționare:
a) Aviz - Autorizație funcționare Primărie
b) Certificat Conformitate D.S.P.
[ link extern ]
clinica detine sigur o autorizatie DSP. insa inainte de orice trebuie sa verificati anexele acesteia, fiindca spatiul inchiriat de dvs poate sa faca sau nu din spatiile acoperite de autorizatie (de ex., spatiile de depozitare materiale diverse, zona administrativa/ birouri, ariile tehnice, etc., sunt arii care nu intra in acoperirea autorizatiei DSP)
Cu cine ar trebui să vorbesc sa îmi dea toate detaliile, sa se uite pe ce acte am sa îmi zică dacă sunt în regula sau nu? Vă mulțumesc mult pentru răspuns!

Ultima modificare: Marți, 24 Decembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Clinica are codul CAEN 9604?
Da

Cornel Vasile a scris:

Clinica are codul CAEN 9604?

Alte discuții în legătură

Am deschis un pfa. Diana1099 Diana1099 Buna ziua! Am deschis un pfa si doresc sa imi prestez activitatea masaj cod Caen 9604 închiriind o camera intr-un salon. De ce acte mai nevoie in afara de ... (vezi toată discuția)
Autorizatii cabinet cosmetica xcore xcore Buna ziua, Am deschis de curand un srl care are ca activitate principala 9602 Coafura si alte activitati de infrumusetare iar secundara 9604 Activitati de ... (vezi toată discuția)
Obținere aviz dsp - cod caen 8690 CMadalina-Elena CMadalina-Elena Bună ziua, Urmează să deschid un cabinet de terapii complementare cu cod caen 8690. În cadrul cabinetului vor fi desfășurate două activități: 1. ... (vezi toată discuția)