avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am deschis un pfa.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am deschis un pfa.

Buna ziua!
Am deschis un pfa si doresc sa imi prestez activitatea masaj cod Caen 9604 închiriind o camera intr-un salon. De ce acte mai nevoie in afara de autorizație de la primărie?
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Diana1099 , utilizator 22:38, 30 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 9604 este nevoie de următoarele autorizații/avize de funcționare:
- Aviz - Autorizație funcționare Primărie
- Certificat Conformitate D.S.P.

Diana1099 a scris:

Buna ziua!
Am deschis un pfa si doresc sa imi prestez activitatea masaj cod Caen 9604 închiriind o camera intr-un salon. De ce acte mai nevoie in afara de autorizație de la primărie?

Avizul Isu e necesar? Certificatul de conformitate se refera la avizul dsp? Sau e un alt document?

Cornel Vasile a scris:

Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 9604 este nevoie de următoarele autorizații/avize de funcționare:
- Aviz - Autorizație funcționare Primărie
- Certificat Conformitate D.S.P.
Avizul Isu e necesar? Certificatul de conformitate se refera la avizul dsp? Sau e un alt document?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet de masaj intr-o clinica medicala Clacip84 Clacip84 Vreau sa deschid un cabinet de masaj intr-o clinica medicala, ce cod caen trebuie? Daca am cod caen 9604, e vreo problema? Îmi trebuie aviz de la DSP și de ... (vezi toată discuția)
Am o nedumerire, tocmai ce mi-am deschis pfa( 9602 -servicii ... Anna3004 Anna3004 Am o nedumerire, tocmai ce mi-am deschis PFA( 9602 -servicii înfrumusețare) si momentan lucrez in colaborare cu un salon. In viitorul apropiat as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Manichiură acasa Miha Baidoc Miha Baidoc Buna ziua,doresc să prestez servicii de manichiură acasa,am o cameră disponibilă, imi puteti spune dacă este ok? Stiu ca la salon e nevoie de cameră ... (vezi toată discuția)