avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am o nedumerire, tocmai ce mi-am deschis PFA( 9602 ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am o nedumerire, tocmai ce mi-am deschis PFA( 9602 -servicii ...

Am o nedumerire, tocmai ce mi-am deschis PFA( 9602 -servicii înfrumusețare) si momentan lucrez in colaborare cu un salon. In viitorul apropiat as vrea sa închiriez un spațiu pentru a lucra singura. Oare pot? Știți ce avize/ contracte / aprobări mi-ar trebui?
Momentan știu doar ca îmi trebuie casa de marcat si contabil
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 5 Decembrie 2024
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 9602 este nevoie de următoarele autorizații/avize de funcționare:
Aviz - Autorizație funcționare Primărie
Certificat Conformitate D.S.P.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu salon de infrumusetare - conditii, autorizatii florinauefa florinauefa Doresc detalii despre modalitatea de a inchiria cu contract de inchiriere,de comodat, sau alta forma legala, spatiul amenajat salon de infrumusetare, ... (vezi toată discuția)
Am deschis un pfa. Diana1099 Diana1099 Buna ziua! Am deschis un pfa si doresc sa imi prestez activitatea masaj cod Caen 9604 închiriind o camera intr-un salon. De ce acte mai nevoie in afara de ... (vezi toată discuția)
Autorizatii si documente necesare pentru pfa - frizer razviko razviko Buna ziua, As dori cateva informatii despre urmatorul caz daca se poate. Am un prieten, el a infiintat un PFA cod caen 9602 - \"Coafura si alte activitati de ... (vezi toată discuția)