avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Un răspuns va rog Va rog vreau un sfat va rog mult ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Un răspuns va rog Va rog vreau un sfat va rog mult Bună avem ...

Un răspuns va rog Va rog vreau un sfat va rog mult Bună avem custodia comun .are dreptul de vizita în prezenta mea este violent. Am întrebare poate bunici sa viziteze copiii la gradi fără prezenta mea și sa manipuleze pe copi .pentru ca copilu are 6 ani mia spus ca au vrut să-l ea și el nu avrut.. ce trebuie sa fac în sensul asta pot sa fac plângere? Politie?

Alte discuții în legătură

Ce mai pot face? doresc autoritate părintească exclusivă pentru că tatăl copilului meu este violent Floarea ianc Floarea ianc Bună ziua, am și eu o întrebare, unde sa mai merg sa mi se facă dreptate. Am stat în concubinaj 5 ani, în acest timp el trăia în Spania cu altcineva eu ... (vezi toată discuția)
Custodie Necunoscut2017 Necunoscut2017 Am divortat la inceputul anului...copii au domiciliu la mine tatal avand drept de vizita zilnic.acum o luna de zile am plecat cu copii la bunici avand acceptul ... (vezi toată discuția)
Program vizita zitus zitus as mai avea nevoie de putin ajutor:) :D am divortat, custodia copiilor am primit o, tatal copiilor nu se intereseaza de ei deloc, dar parintii lui, tot ... (vezi toată discuția)