avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Sunt admin și angajat al unei societăți ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Sunt admin și angajat al unei societăți autorizate ...

Buna ziua! Sunt admin și angajat al unei societăți autorizate ANRE pe gaze inst utilizare. De curând am luat și atestat verificare proiecte Ig dar nu știu ce caen tr să am că firma sa pot verificare proiecte pt alte firme și dacă pot verifica proiectele proprii daca la proiectare este altcineva .mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Verificare periodica gaze Milocek Milocek va rog sa-mi spuneti ce se intampla daca nu chem ptr verif din 2 in 2 ani a gazelor. Adica ce sanctiuni sunt? Am facut revizia de 10 ani acum 2 ani si am ... (vezi toată discuția)
Refuz montare val3ros val3ros buna ziua...fac apel la bunavointa dumneavoastra pt a primii sfaturi legate de urmatorul caz.... ...asociatia de proprietari a fost notificata de Distrigaz ca ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea montării detectoarelor de gaze în apartamente gabriela constantinescu gabriela constantinescu Va rog frumos, care mai este situația cu obligativitatea montării acelor detectoare de gaze în apartamente? Mai este obligatoriu realmente, sau este ... (vezi toată discuția)