avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, doresc sa urmeze cursurile scolii de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, doresc sa urmeze cursurile scolii de politie din ...

Bună ziua, doresc sa urmeze cursurile scolii de politie din campina. Întrebarea mea este următoarea, se primește vreun tip de venit atat cat tine perioada teoretica de 5 luni cat și cea prcatica?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:49, 25 Decembrie 2024
Puteti beneficia de :
- recompense materiale, premii, diplome şi medalii, se acordă de către director, pentru rezultate deosebite la activităţile şcolare şi extraşcolare sau pentru fapte deosebite;

- burse, se acordă conform reglementărilor legale în vigoare;

- recompense financiare se pot acorda de către director, conform reglementărilor legale în vigoare, pentru performanţa elevilor la concursuri, la olimpiadele pe discipline, la olimpiadele inter/transdisciplinare, la olimpiadele de creaţie tehnicoştiinţifică şi artistică şi la olimpiadele sportive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa de performanta cristiancoj cristiancoj Buna ziua! As dori sa-mi raspundeti la o intrebare. Diploma obtinuta de fiica mea la un concurs national de polo pe apa feminin locul 3, eliberata de ... (vezi toată discuția)
Bursa elev negru daniel negru daniel buna seara am si eu o intrebare la dumneavoastra am un baiat care a luat locul 2 la faza zonala a olimpiadei natinala de pian aici vine nelamurirea, se ... (vezi toată discuția)
Bursa de performanta elevi negru daniel negru daniel buna ziua asi dori sa stiu si eu cum se acorda bursele de performanta pentru un elev care a participat la o olimpiada de pian si a luat locu 2 ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)