avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua sunt un tanar de 17 ani vreau sa se ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua sunt un tanar de 17 ani vreau sa se inteleaga ca nu ...

buna ziua sunt un tanar de 17 ani vreau sa se inteleaga ca nu sunt rasist din contra stiu unii rromi cu un suflet mult mai bun decat al meu si ii respect pe toti toti suntem oameni vreau sa stiu cum as putea dovedii ca nu sunt de etnie rroma va multumesc

Alte discuții în legătură

Declaratia pe proprie raspundere Luiza92 Luiza92 Buna ziua. Am o situatie mai delicata si sper sa gasesc ajutor aici. Ma numesc Luiza, sunt din Galati, am 22 ani, am terminat facultatea de administratie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,sotul meu este acuzat de furt pe nedrept va rog sa ma ajutati patrichiadriana patrichiadriana buna ziua am si eu o intrebare sotul meu lucreaza in constructi , a lucrat la o familie de etnie roma impreuna cu familia si cunostintele acestora la ... (vezi toată discuția)
Lovire irinaab irinaab Buna seara, As dori o lamurire imediata in legatura cu ce i s-a intamplat sotului meu in decursul zilei de astazi. intorcandu-se de la munca a intrat intr-un ... (vezi toată discuția)