avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua pe data de 1 noiembrie 2023 am fost ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua pe data de 1 noiembrie 2023 am fost implicat în un ...

Bună ziua pe data de 1 noiembrie 2023 am fost implicat în un accident .am fost lovit din spate de o persoana la mine în mașină se afla o prietena care sa lovit cu telefonul în buza și dinte și sia spart dintele.pe moment victima nu a vrut sa chemăm politia sau salvarea .eu am făcut amiabila cu persoana care ma lovit după care am plecat spre casa. Prietena mea după masa sa dus la spital și mia trimis mesaj ca nu o interesează cine e vinovat sa plătească. Neam prezentat pe dara de 3 la politie toți 3 și mi sa suspendat permisul pe perioada dosarului.am 1 an și 2 luni de când srau fără permis .cum trebuie sa procedez să-mi recuperez permisul

Alte discuții în legătură

Accident pe linia de tramvai alexadutu alexadutu am avut un accident pe data de 07.04.2010, mai exact / ieseam de pe o strada adiacenta in soseaua colentina si era bara la bara pe sensul de mers spre ilfov, ... (vezi toată discuția)
Mutare autovehicul după accident AlexxeyGhimis AlexxeyGhimis Bună ziua, acum 3 zile am dat mașina unui prieten să o conducă eu eram în partea dreaptă acesta a intrat cu mașina într-un cap de pod și sa lovit la ... (vezi toată discuția)
Pretentii lucianDINAMO lucianDINAMO am accidentat un pieton pe trecerea de pietoni-eu verde el verde --si la-m atins cu oglinda iar din impact a cazut si sia spart capul .A fost dus la spital i ... (vezi toată discuția)