avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Avem urmatoarea problema: am achizitionat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Avem urmatoarea problema: am achizitionat un apartament ...

Buna ziua,
Avem urmatoarea problema: am achizitinat un apartament prin credit ipotecar la etajul 4 (ultimul) al unui bloc dat in folosinta anul trecut. Inca sunt apartamente nevandute in respectivul imobil. Am fost la vizionare de 4 ori inainte sa achizitionam tocmai ca sa ne asiguram ca este o investitie buna in conditiile in care pentru noi aceasta achizitie a venit cu eforturi financiare.
Am primit cheile acum cateva zile iar astazi am avut surpriza de a vedea tavaul plin de pete de apa, evident de la infiltratii. Inca nu ne am mutat si nu stim ce sa facem in aceasta situatie. Va rugam sa ne ajutati cu o sugestie… Multumim!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:36, 26 Decembrie 2024
Buna ziua

In mod normal cand cumparati un apartament nou aveti si garantie.

Notificati dezvoltatorul sa remedieze problema. Nu exista alta varianta.

Numai daca refuza sau intarzie nejustificat remedierea atunci va puteti gandi la alte actiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa infiltrata apartament RoxanaCio RoxanaCio Buna ziua! Stam la etajul 1 intr-un apartament, iar etajul 2 este un etaj retras, adica vecinii de sus au terasa mare. Au fost cateva zile mai ploioase si ... (vezi toată discuția)
Mucegai de mai bine de jumatate de an pe casa scarii, bloc nou MirceaEne MirceaEne Situatia este urmatoarea: Blocul este dat in folosinta in anul 2013, dar din cauza faptului ca domnii constructori au pus prost gresia in singurul balcon ... (vezi toată discuția)
Situatie delicata acoperis bloc nou Almaris Almaris Prin intermediul acestei postari va cer cateva sugestii in legatura cu urmatoarea situatie. La un bloc construit recent in sectorul 1, exista probleme la ... (vezi toată discuția)