avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Anul trecut, am dat bani unei doamne ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Anul trecut, am dat bani unei doamne avocat, care ...

Bună seara.
Anul trecut, am dat bani unei doamne avocat, care era și consilier local pentru a mă ajuta cu i speța. Ideea este ca a trecut 1an de zile, problema nu mi am rezolvat-o, iar această doamnă avocat dar și fost consilier local, nu îmi mai răspunde, m a blocat peste tot șamd.
Întrebarea mea este: unde pot merge sa ii fac plângere pentru a recupera banii. Menționez ca am și martori care au fost când i am dat banii, dar și mesaje în care ii solicit sa îmi returneze banii.
Face obiectul unei înșelătorii?
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:23, 27 Decembrie 2024
Bună seara. Ce problema? Procedurile judiciare dureaza, nu se bate din palme. In plus, avocatii nu rezolva probleme (cum ar face un instalator sanitar de pilda), avocatii isi dau silinta si sarguinta sa indeplineasca o obligatie de mijloace.
Pt ce anume ați plătit,pt o problema juridica sau pt faptul ca era și consilier local și aveați alte, ,,solicitari"?Dacă era o problema juridicicanputeti verifica dacă a fost introdusa o cerere de chemare în judecata,care este stadiul acesteia etc..
Ultima modificare: Joi, 26 Decembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Banii se dau după semnarea unui contract, va da chitanta pt ei. Sper ca ati angajat-o în calitate de avocat, nu de altceva.
Ii puteti face plangere la barou.

Nu, nu în calitate de avocat.
gi-jane2 a scris:

Banii se dau după semnarea unui contract, va da chitanta pt ei. Sper ca ati angajat-o în calitate de avocat, nu de altceva.
Ii puteti face plangere la barou.

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
((((Si atunci de ce mai menționați ca e av?Ați dat o spaga sa va faciliteze ceva,sa va obtina.o autorizare,un spațiu comercial etcetc
Înainte sa va apucați de plângeri penale vorbiți cu un av sa nu va treziți și dvs cercetat pt o dare de mita..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in barou Romică Stoica Romică Stoica Are , vreun avocat curajul sa spuna cata spaga a dat sa intre in Barou, chiar si sub anoniamat?:D (vezi toată discuția)
Avocat tradator northstar northstar Buna ziua.......pe scurt......avocata s-a cam saturat de procesul care se desfasoara in alta localitate ( fapt pt. care mi-a cerut onorariu dublu) si vrea sa ... (vezi toată discuția)
Am dat 3000€ unei persoane pentru a-mi angaja copilul la o societate, lucru care nu s-a întâmplat. cum să procedez? Matcos Matcos Am dat suma de 3000€ unei persoane cu martori pt a mi angaja copilul la o societate ceea ce nu s a intimplat de 6 luni Am cerut banii inapoi sibpetsoana ma ... (vezi toată discuția)