avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Anul trecut, am dat bani unei doamne ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Anul trecut, am dat bani unei doamne avocat, care ...

Bună seara.
Anul trecut, am dat bani unei doamne avocat, care era și consilier local pentru a mă ajuta cu i speța. Ideea este ca a trecut 1an de zile, problema nu mi am rezolvat-o, iar această doamnă avocat dar și fost consilier local, nu îmi mai răspunde, m a blocat peste tot șamd.
Întrebarea mea este: unde pot merge sa ii fac plângere pentru a recupera banii. Menționez ca am și martori care au fost când i am dat banii, dar și mesaje în care ii solicit sa îmi returneze banii.
Face obiectul unei înșelătorii?
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: alexstana1988 , utilizator 10:38, 27 Decembrie 2024
Bună seara. Ce problema? Procedurile judiciare dureaza, nu se bate din palme. In plus, avocatii nu rezolva probleme (cum ar face un instalator sanitar de pilda), avocatii isi dau silinta si sarguinta sa indeplineasca o obligatie de mijloace.
Pt ce anume ați plătit,pt o problema juridica sau pt faptul ca era și consilier local și aveați alte, ,,solicitari"?Dacă era o problema juridicicanputeti verifica dacă a fost introdusa o cerere de chemare în judecata,care este stadiul acesteia etc..
Ultima modificare: Joi, 26 Decembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Banii se dau după semnarea unui contract, va da chitanta pt ei. Sper ca ati angajat-o în calitate de avocat, nu de altceva.
Ii puteti face plangere la barou.

Nu, nu în calitate de avocat.
gi-jane2 a scris:

Banii se dau după semnarea unui contract, va da chitanta pt ei. Sper ca ati angajat-o în calitate de avocat, nu de altceva.
Ii puteti face plangere la barou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz al politiei romane! chris75 chris75 Caz/speta: Avocatul X are o relatie intima cu ofiterul Y. Ofiterul Y, la solicitarea av. X cheama la audieri o persoana Z, doar de amorul artei si pentru ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva avocatului alina_z alina_z Buna ziua Ma poate sfatui cineva cum trebuie abordata speta urmatoare: In cazul in care am avut un avocat care trebuia sa ne reprezinte drepturile intr-un ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa mai fac sa imi recuperez banii si actele de la o avocata hoata si micinoasa? ALEXA_2585 ALEXA_2585 Anul trecut mi-a fost ridicata masina. Nu eram in localitate si am aflat asta la o sapt dupa, cand am revenit, binenteles interesandu ma eu unde imi e masina, ... (vezi toată discuția)