Am divortat in2006,am 2 minori care mi-au fost incredintati.Cel mare va implini 18 in mai ,cea mica are 12.In urma partajului am hotarat de comun acord eu sa raman cu apartamentul cu tot ce este in el iar el cu masina.Totodata am facut un act de mana prin care ma oblug ca la vanzarea apartamentului sa ai platesc jumatate din valoare.In 2008 am plecat in strainatate am facut din nou un act de mana prin care fostul meu sot are grija de copii cat sunt plecata(ei locuiesc acum in apartament)Acum lucrez si locuiesc in strainatate as vrea sa aduc fata la mine dar intampin probleme.Nu pot sa raspund de copii de aici,va putea sa ceara reincredintarea copiilor?In ce conditii?
Nu stiu de ce natura sunt problemele pe care le intampinati,dar, daca dvs aveti o hotarare definitiva si irevocabila prin care vi s-au incredintat copiii, legal,puteti sa luati fata in strainatate.
Ajutati-ma cu un sfat
ionela86
Traiesc cu un barbat de 8 ani,de 3 ani el a divortat,are 2 minori aflati in custodia fostei.Ea a plecat in strainatate unde lucreaza si si-a cumparat o casa.In ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori
adina111
buna ziua. Ma adresez in numele alcuiva , dar va rog ajutati-ma cu un raspuns .
Sunt divortat de un an , am doi copii si de comun acord i-au fost incredintati ... (vezi toată discuția)