avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua Numele meu este Luchian Constantin și am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua Numele meu este Luchian Constantin și am lucrat la ...

Bună ziua
Numele meu este Luchian Constantin și am lucrat la TAGLHS BUCURESTI in perioada 1983-1984, șantier Frăsinet Gorbănești și aș avea nevoie de o adeverință de vechime, daca mă poate ajuta cineva cu o locație sau un contact
Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:44, 27 Decembrie 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lucrat in perioada 1982 până in1990 la taglhs sut bucuresti ... Metelet stefan Metelet stefan Am lucrat in perioada 1982 până in1990 la TAGLHS SUT Bucuresti unde pot gasi harivele fostei întreprinderi ptr o adeverința (vezi toată discuția)
Cautare de adeverinte ,pe unde or fi firmele teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)
Adeverinta salarizare Konstantyne Konstantyne Am lucrat intre anii 1983 si 1987 pe santierul constructorului centralei nucleare de la Cernavoda: intre 1983 si 1985 la TCI-CNE Cernavoda si intre 1985 si ... (vezi toată discuția)