avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara.In ce condiții as putea sa vând un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara.In ce condiții as putea sa vând un teren obținut ...

Buna seara.In ce condiții as putea sa vând un teren obținut prin moștenire testamentară dar care se afla in contract de arenda al fostului proprietar până în 2032.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:34, 28 Decembrie 2024
Bună seara!Faceți o ofertă fermierului care lucrează terenul.
Garantez 100% că acesta dorește să l cumpere.

anechitei a scris:

Buna seara.In ce condiții as putea sa vând un teren obținut prin moștenire testamentară dar care se afla in contract de arenda al fostului proprietar până în 2032.Va multumesc

inteleg ca este un teren agricol extravilan. pentru aceasta, dvs stabiliti un pret, mergeti la primarie si solicitati afisarea publica a ofertei. exista legal o lista de preemptori care au prioritate la cumparare. specificati ca terenul e arendat si ca data de expirare a contractului este de...... daca nu vrea nimeni din lista sa-l cumpere in 30 zile, primaria va elibereaza o adeverinta si-l vindeti oricui vrea sa-l cumpere, asa arendat (cu aceeasi suma).
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Decembrie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preemptorul accepta oferta de vanzare dar nu cumpara florinuzy florinuzy In cazul unei tranzactii cu un teren agricol extravilan, preemptorul (arendasul) accepta oferta de vanzare afisata pe site-ul primariei dar nu cumpara ce se ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am cumparat anul acesta o casa cu teren intravilan ... BERAM BERAM Buna seara! Am cumparat anul acesta o casa cu teren intravilan de 1378 mp si un teren extravilan de 3622mp. Acum dupa cateva luni vreau sa vand casa cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am mai multe terenuri intr o asociatie agricola . ... mihai.valeria mihai.valeria Buna ziua. Am mai multe terenuri intr o asociatie agricola . Vreau sa vand unul dintre ele, acesta avand cadastru cu numar cadastral. Cum pot sa l scot din ... (vezi toată discuția)