avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara, in 2016 am facut un partaj voluntar , am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara, in 2016 am facut un partaj voluntar , am dat declaratie ...

buna seara, in 2016 am facut un partaj voluntar , am dat declaratie de primire a sultei , dar am locuit impreuna in imobilul partajat.Divortul si partajul au fost fictive , din motive greu de explicat aici. Acum ne am despartit definitiv , mentionez ca eu fiind unic asociat al unei firme cu sediul in acel imobil in care si locuiam , am adus multe imbunatatiri si renovari imobilului de la data divortului si pana in urma cu 6 luni. Panula actul de partaj tinand cont de faptul ca l am facut mai mult fortata decat de buna voie?Adica fostul sot ma santaja cu diverse lucruri referitoare la firma.Mai concret ma santaja ca o sa vorbesca cu colaboratorii sa nu mai incheie contracte cu firma mea.
Cel mai recent răspuns: ceciliaelena , utilizator 15:50, 28 Decembrie 2024
partajul e autentic?
in ce sens , autentic?Da este la notar dar nu s a facut decat pe imobil nu si pe bunurile comune si nici pe terenul case.,asa cum am specificat , a fost ceva de genul , daca nu faci un credit pe firma, nu putem merge mai departe cu activitatea, singura solutie este creditul si divortul cu partaj , altfel putem ramane fara casa.Asa am facut si acum sunt fara nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am eu, tatăl meu vânzându-și proprietatea? valenovaly valenovaly Bună ziua, am și eu o mare nelămurire. Mama și tatăl meu s-au despărțit în anul 2011 după o căsnicie de 17 ani, au divorțat dar mama nu a făcut ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune mgb mgb Ce sanse am daca incep procesul de iesire din indiviziune in casa in care locuiesc deja cu parintii mei de 10 ani, timp in care am adus imbunatatiri la casa si ... (vezi toată discuția)
Dacă am o garsonieră cumpărată în timpul căsătoriei dar ... Mirceak1974 Mirceak1974 Dacă am o garsonieră cumpărată în timpul căsătoriei dar eu am făcut investiții în ea după divorț. În cazul partajului trebuie să o despăgubesc ... (vezi toată discuția)