avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara, in 2016 am facut un partaj voluntar , am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara, in 2016 am facut un partaj voluntar , am dat declaratie ...

buna seara, in 2016 am facut un partaj voluntar , am dat declaratie de primire a sultei , dar am locuit impreuna in imobilul partajat.Divortul si partajul au fost fictive , din motive greu de explicat aici. Acum ne am despartit definitiv , mentionez ca eu fiind unic asociat al unei firme cu sediul in acel imobil in care si locuiam , am adus multe imbunatatiri si renovari imobilului de la data divortului si pana in urma cu 6 luni. Panula actul de partaj tinand cont de faptul ca l am facut mai mult fortata decat de buna voie?Adica fostul sot ma santaja cu diverse lucruri referitoare la firma.Mai concret ma santaja ca o sa vorbesca cu colaboratorii sa nu mai incheie contracte cu firma mea.
Cel mai recent răspuns: ceciliaelena , utilizator 15:50, 28 Decembrie 2024
partajul e autentic?
in ce sens , autentic?Da este la notar dar nu s a facut decat pe imobil nu si pe bunurile comune si nici pe terenul case.,asa cum am specificat , a fost ceva de genul , daca nu faci un credit pe firma, nu putem merge mai departe cu activitatea, singura solutie este creditul si divortul cu partaj , altfel putem ramane fara casa.Asa am facut si acum sunt fara nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj ContSters374960 ContSters374960 Buna ziua!In urma divortului eu am depus actele pentru partajul imobilului dobandit in timpul casniciei.Am evaluat la o suma corecta ,zic eu,a zonei.Au fost ... (vezi toată discuția)
Am făcut un act de partaj voluntar cu soția mea care, după ce s-a văzut cu toate bunurile pe numele ei, a schimbat yala locuinței. cum pot ataca acel act? sonny2080 sonny2080 buna ziua. am semnat un act de partaj voluntar în timpul casniciei, adică am trecut toate bunurile pe numele fostei sotii iar ea, cand s a văzut cu toate pe ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am eu, tatăl meu vânzându-și proprietatea? valenovaly valenovaly Bună ziua, am și eu o mare nelămurire. Mama și tatăl meu s-au despărțit în anul 2011 după o căsnicie de 17 ani, au divorțat dar mama nu a făcut ... (vezi toată discuția)