avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ca Mama singura ce drepturi as avea?Mulțumesc frumos! ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ca Mama singura ce drepturi as avea?Mulțumesc frumos! ...

Buna seara. Ca Mama singura ce drepturi as avea?Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:35, 29 Decembrie 2024
Buna ziua

De exemplu nu puteti fi obligata sa prestati munca de noapte (in intervalul 22.00 - 6.00).

Apoi in functie de venituri puteti beneficia de o bursa pt familiile monoparentale.
Discuție Ca Mama singura ce drepturi as avea? Mai ales ca lucrez, ...

@ Maria Bartos
Utilizator
21:15, 28 Decembrie 2024
Buna seara. Ca Mama singura ce drepturi as avea?Mai ales ca lucrez, și îmi cresc singura copilul fără niciun ajutir din partea statului roman!Doresc sa știu ce drepturi am ca familie monoparentale!Va mulțumesc frumos!
===

@ Dapix

Utilizator
21:28, 28 Decembrie 2024

Cum adică nu primiți nici un ajutor`? Tatăl copilului nu plătește pensie de întreținere copilului`?
Copilul trebuie să aibă 2 părinți, iar părintele nerezident este obligat să plătească pensie de întreținere copilului.
Statul cum nu vă ajută copilul`?! Nu primiți alocație de stat pentru copil`?

Ambii părinți trebuie să întrețină copilul, NU statul.
Executați silit pe tatăl copilului dacă nu plătește la timp pensia copilului.
..................

Nu mai deschideti acelaşi topic de mai multe ori sau pe secţiuni diferite ale forumului. Topicurile în plus vor fi șterse de administratori sau moderatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca mama singura ce drepturi as avea? mai ales ca lucrez, ... Maria Bartos Maria Bartos Buna seara. Ca Mama singura ce drepturi as avea?Mai ales ca lucrez, și îmi cresc singura copilul fără niciun ajutir din partea statului roman!Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Ajutoare sociale mame singure ronaldo83 ronaldo83 Buna seara.as dori sa va prezint situatia mea pe scurt.:dupa o relatie de 10 ani a rezultat un copil.ne am despartit Dar nu am fost niciodata ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! as dori sa știu, dacă familie monoparentala înseamnă ... AlinaCMA AlinaCMA Bună ziua! As dori sa știu, dacă familie monoparentala înseamnă și mama care are doi copii în creștere, divorțată, domiciliul copiilor stabilit la ... (vezi toată discuția)