avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ordonanța trenuleț , îngheață și mărirea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ordonanța trenuleț , îngheață și mărirea alocațiilor ...

Ordonanța trenuleț , îngheață și mărirea alocațiilor pt copii și a salariului minim ? De la 1 ianuarie 2025 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:53, 8 Ianuarie 2025
Salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată se majorează la 4.050 lei lunar începând cu 1 ianuarie 2025,

La un salariu brut de 4.050 de lei, angajatul ar primi în mână 2.574 de lei, dacă s-ar menține facilitatea celor 300 de lei netaxați, așa cum este în prezent.

Alocațiile, Pensiile și Salariile bugetarilor, se îngheață din ianuarie 2025.
Ultima modificare: Duminică, 29 Decembrie 2024
Dapix, utilizator
Este doar proiect .. vom vedea dupa adoptare.
Nu e adoptat ?

Cornel Vasile a scris:

Este doar proiect .. vom vedea dupa adoptare.

la data postarii era proiect ..acum a devenit OUG 156/2024.
și ? tot nu ai răspuns

Alte discuții în legătură

Bună ziua am o rugăminte la dumneavoastră dacă puteți să ... Munteanu Margareta Munteanu Margareta Bună ziua am o rugăminte la dumneavoastră dacă puteți să mi spuneți dacă salariul minim pe economie creste de la1 ianuarie 2025 dacă guvernul a dat ... (vezi toată discuția)
Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul 1 ... Costică79 Costică79 Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul1 .As dori sa știu câți bani voi primi în ianuarie 2025 (vezi toată discuția)