avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ordonanța trenuleț , îngheață și mărirea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ordonanța trenuleț , îngheață și mărirea alocațiilor ...

Ordonanța trenuleț , îngheață și mărirea alocațiilor pt copii și a salariului minim ? De la 1 ianuarie 2025 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:53, 8 Ianuarie 2025
1. In Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1185/ 28.11.2024 a fost publicată H.G. nr. 1506/ 27.11.2024 pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată.
Astfel, începând cu data de 1 ianuarie 2025, salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată se stabileşte în bani, fără a include sporuri şi alte adaosuri, la suma de 4050 lei lunar, pentru un program normal de lucru în medie de 165,334 lei ore pe lună, reprezentând 24,496 lei/oră.

2. OUG 156/2024
Articolul X
În anul 2025 se mențin în plată la nivelul acordat/cuvenit pentru luna noiembrie 2024:
......
k) alocațiile de stat pentru copii, reglementate de Legea nr. 61/1993 privind alocația de stat pentru copii, republicată, cu modificările și completările ulterioare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am o rugăminte la dumneavoastră dacă puteți să ... Munteanu Margareta Munteanu Margareta Bună ziua am o rugăminte la dumneavoastră dacă puteți să mi spuneți dacă salariul minim pe economie creste de la1 ianuarie 2025 dacă guvernul a dat ... (vezi toată discuția)
Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul 1 ... Costică79 Costică79 Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul1 .As dori sa știu câți bani voi primi în ianuarie 2025 (vezi toată discuția)