avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Acum câteva zile am am oprit pe o stradă ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Acum câteva zile am am oprit pe o stradă îngustă ...

Buna ziua, Acum câteva zile am am oprit pe o stradă îngustă și am intrat la un magazin între timp o altă mașina a intrat pe aceași strada , nu a putut circula mai departe pentru că nu avea loc de mașina mea eu m am dus la mașina sa mut mașina sa i fac loc când am deschis portieră i am lovit puțin mașina cu portieră și mașina mea și a lui erau oprite se consideră accident de circulație?
Nu vad relevant, trebuie platita pguba indiferent cum e incadrat. Da, cred ca e accident de circulatie, insa o sa vedeti concret cum vor vedea lucrurile asiguratorii... ma indoiesc sa vada la fel.
Ultima modificare: Duminică, 29 Decembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Daca nu ati facut amiabila, evenimentul trebuie comunicat la politie pentru a emite adeverinte necesare reparatiei. Politia va stabili si responsabilitatile pentru producerea evenimentului.
daca a fost stationare (e discutabil, fireste, dar cealalta parte poate obiecta) sunteti contravenient
Sau intocmesc o c onstatare amiabila de accident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Portiera lovita in parcare in timp ce incarcam masina sorinakester sorinakester Buna seara. Pe scurt: Pe strada ingusta, in timp ce-mi puneam cumparaturile-n masina, o cetateanca m-a claxonat, n-a asteptat sa inchid portiera si si-a ... (vezi toată discuția)
Accident în germania anelice anelice Buna seara, Traiesc in Germania si trec printr-o situatie mai neplacuta si as vrea sa stiu daca ma poate sfatui cineva. In urma cu o saptamana, intr-o ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna - culpa comuna kalash kalash Buna Ziua, In data de 12.01.2015 masina proprietate personala era parcata in fata portii imobilului in care domiciliez de asemenea proprietate ... (vezi toată discuția)