"Așadar, distribuirea unor astfel de date personale pe internet, care pot ajunge în posesia unui număr mare de persoane, fără să existe un control ulterior asupra utilizării lor, poate reprezenta o nerespectare a dreptului la viață privată și a prevederilor privind protecția datelor cu caracter personal." Daca este vorba de viata privata de ce este publica ? Sunt multe lucruri care fac parte din viata privata dar nu sunt publice. Daca o masina parcata ilegal este la originea unui accident grav, dar se putea evita prin publicarea unei fotografii este vorba tot viata privata ?
Nu exista niciun temei logic sau legl pentru a publica date de natura a duce la identificarea unei persoane, fie ca e o poza cu masina in care se vede poza cu familia sau in care se vede numarul de inmatriculare.
Activitati personale inseamna ca folosesc o poza acasa, sa exersez cum sa desenez barbi. Pentru asta nu ma poate actiona in instanta vecinul barbos caruia i-am facut poza si a carui poza o folosesc acasa eu cu mine.
Nu am insa voie sa public poza nicaieri, nici pe gard si nici pe net. Nici cu el, nici cu masina lui, nici cu bicicleta lui daca aceasta are indicii spre proprietarul ei.