Eu stiu ca nu este aplicabil persoanelor juridice, daca la asta va referiti, in ce priveste riscul, toti avem drepturi, nu consider personal ca as aduce atingere vietii private , si ce as risca mai exact, pentru ca pozele le folosesc in interes legitim in relatia cu o autoritate publica , pentru a face cunoscuta situatia, cu scopul de a faciilita solutionarea cu celeritate a cererii mele, autoritate care nu are dreptul sa furnizeze la alti terti datele sau sa divulge cele comunicate de mine si care este operator de date cu caracter personal, eu nu pot sa merg sa-i zic primariei vino tu sa vezi situatia din parcare si dupaia sa-i trimit cererea, consider ca raspunsul dvs. nu este argumentat pe baze legale si cam vag in explicatii , parcarile fiind pe domeniul public si eu nepostand pe retele sociale sau la mass media aceste poze, scopul meu nefiind de a trimite poze cu masini care sunt parcate neregulamentar sau pietoni care merg pur si simplu pe strada in vederea sanctionarii lor, cu toate ca unii ar merita asta !
adriandimitriu a scris:
nu. GDPR nu e aplicabil persoanelor fizice.
da, riscati, din partea celor ale caror masini au fost fotografiate. indiferent de intentie. si ei au drepturi.