avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Imposibilitate ștergere date cont mediator
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Imposibilitate ștergere date cont mediator

Există un site www.romediatori.com unde sunt înscriși zeci de mediatori cu datele personale de contact. Eu și alți mediatori care nu mai suntem autorizați, dorim ca datele noastre de contact să fie șterse, dar nu ai această posibilitate. Nu se poate contacta admin-ul sub nicio formă. Unde se poate reclamă aceasta situatie? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Un web-site abuziv la adresa mediatorilor Mediator Maria Raduc Mediator Maria Raduc Buna ziua. Am avut urmatorul dialog cu un client : client: - Dumneavoastra sigur sunteti mediator autorizat? eu: - Desigur, uitati legimitatia, ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin on line haine kaleda kaleda buna ziua, as dori sa deschid un SRL-D pentru un magazin on line de haine. as dori sa stiu de ce am nevoie pe langa deschiderea site-ului, a societatii si ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla identitatea administratorilor unui sait care publica date personale fara acordul persoanelor in cauza? sau unde reclam? Catalina Covaliu Catalina Covaliu Buna ziua tuturor, poate sa ma ajute cineva cu datele de contact , orice informatie posibila, pentru sit-ul [b]FIRME.INFO[/b] ???? Pe acest sit, sunt afisate ... (vezi toată discuția)